קציפת תפוחי-עץ
המצרכים:
1 שמנת מתוקה להקצפה
1 רסק תפוחי עץ ללא סוכר
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה:
מקציפים את השמנת עם 3-4 כפות סוכר. לאחר מכן מוסיפים את רסק תפוחי העץ ואגוזי המלך ומערבבים ביחד בתנועות עטיפה קלות... זה כל הסיפור.
ניתן להגיש בגביעים קטנים/גדולים - כל אחד לפי בטנו... ברצוני לציין - את מתיקות ההקצפה ניתן לשנות, כל אחד לפי טעמו - להוסיף ו/או להפחית בכמות הסוכר.
כדאי לנסות... למרות שזה נראה לא מרשים, הטעם נפלא!
בתאבון!
מתכונים תפריט ראשי