עוגת שמרים



המצרכים:
1 ק"ג קמח
1 חבילה שמרית
2 כוסות מים פושרים
כוס סוכר
2 ביצים
1.5 חבילה מרגרינה
1/2 חבילה מרגרינה
3 כוסות סוכר עם 1.5 כוס קקאו (מומלץ של "עלית").


אופן ההכנה:
לערבב:
1 ק"ג קמח
1 חבילה שמרית
2 כוסות מים פושרים

להוסיף:
כוס סוכר
2 ביצים
1.5 חבילה מרגרינה
לתת לתפוח
ללוש מעט ולחלק לשישה חלקים
כל כדור לעטוף בקמח ולרדד.
להמס: 1/2 חבילה מרגרינה במיקרו ולמרוח על העלים.

לערבב:
3 כוסות סוכר עם 1.5 כוס קקאו (מומלץ של "עלית").
לפזר על העלים.
לקפל 1 ס"מ מכל כיוון ולגלגל.
להדביק את החיבור ולהבריש חלמון של ביצה.
לאפות 20 דקות בחום 190 מעלות (לא לאפות ב"טורבו" מכיוון שזה מייבש את העוגה)
גיוונים: במקום קקאו וסוכר לשים קינמון וסוכר. לפרוס, להניח כשבלולים ולאפות.
העוגה שומרת על טריות מספר ימים.

בתאבון!



מתכונים תפריט ראשי