עוגת קצפת



המצרכים:
1 קמח ואסם
4 ביצים
1 מרגרינה
2 כפות סוכר
3/4 חבילת שוקולד צ'יפס
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה:
להכין בצק מהקמח, החלמונים, המרגרינה ושתי כפות סוכר.
לרפד 2/3 מהבצק בתבנית עגולה משומנת. לפזר את השוקולד צ'יפס. להכין קצף מ- 4 החלבונים + 3/4 כוס סוכר. להוסיף את האינסטנט פודינג.
למרוח על הבצק.
את 1/3 הבצק הנותר לפורר בעזרת פומפייה עבה מעל הקצף.
לאפות בחום בינוני כ- 1/2 שעה.

בתאבון!



מתכונים תפריט ראשי