סלט טבולה



המצרכים:
3/4 כוס בורגול מהסוג הקטן (אפשר לקנות בשוק או בסופרמרקט בשקית)
2 חבילות פטרוזיליה
1/2 חבילה נענע
1/2 חבילה בצל ירוק
2 עגבניות
2 מלפפונים
מיץ לימון לפי הטעם
שליש כוס שמן זית
מלח, לפי הטעם

אופן ההכנה:
את הבורגול משרים במים לעשר דקות. מוציאים מהמים וסוחטים את הבורגול בידיים על מנת להוציא ממנו את המים ככל האפשר.
חותכים את הפטרוזיליה, הנענע והירקות דק דק ככל האפשר.
מערבבים הכל.
מתבלים בשמן לימון ומלח.
אפשר להגיש על עלה פתוח של חסה, או לאכול עם עלי גפן.


בתאבון!



מתכונים תפריט ראשי