< זולו מתכונים



עוגת תמרים



המצרכים:
לבצק:
1 קמח אסם
1 מרגרינה
1 אשל
למילוי:
ממרח תמרים
קנמון
ציפורן

אופן ההכנה:
להכין בצק מכל החומרים. להשהות כשעה במקרר.
לחלק את הבצק לשלושה חלקים: לפתוח לעלה ולמרוח ממרח תמרים, לפזר מעט קנמון, מעט ציפורן (אפשר להוסיף גם שקדים, בוטנים או אגוזים טחונים).
להכין 3 כרוכיות. לסמן בסכין פרוסות. לאפות בחום בינוני.
לפזר אבקת סוכר ולחתוך לעוגיות לפי הסימון. לאחסן בקופסא.

בתאבון!



מתכונים תפריט ראשי