עוגת מוס וקצפת פרווה



המצרכים:
6 חלבונים
1/2 כוס סוכר להקציף
200 גרם מרגרינה (אפשרי בטעם חמאה)
200 גרם שוקולד מריר
3/4 כוס סוכר
2 כפיות קפה נמס
1 כף תמצית וניל להמס על האש

אופן ההכנה:
להוריד מהאש ולקרר מעט. להוסיף 6 חלמונים. לערבב את תערובת החלמונים עם הקצף ולשמור שליש במקרר.
ל2/3 שנותרו להוסיף: 100 גרם אגוזים מרוסקים, ו3 כפות פירורי לחם.
לשים בתבנית 26 ולאפות 20 - 25 דקות בתנור.
כשהעוגה מתקררת לשים את השליש מעל.
להקציף קצפת ריץ' עם כף אבקת סוכר ו- 2 כפיות קפה נמס.
למרוח על העוגה ולהכניס למקרר.

בתאבון!



מתכונים תפריט ראשי